Mini kanapki z bekonem, pomidorem i bazylią

Mini kanapki z bekonem, pomidorem i bazylią
Mini kanapki z bekonem, pomidorem i bazylią wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 39 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, parmezan, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini kanapki z bekonem, pomidorem i bazylią, Mini Kanapki Z Pomidorami Z Bekonem I Bazylią, oraz Kremowa pomidorowa zupa Bazyliowa z Mini kanapkami z grillowanym serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać boczek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2
Wymieszać ser, majonez i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Mieszaninę majonezu rozprowadzić równomiernie na 1 stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4
Warstwa 3 kromki chleba, majonez po bokach, z 3 plastrami boczku każdy. Wierzch boczku równomiernie z 1 kromką chleba, plastrami pomidora i bazylią. Wierzch każdy z pozostałych kromek chleba, majonez bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Pokrój każdą kanapkę na ćwiartki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn