Mini Czekoladowe Ciasta Rumowe
Mini Chocolate Rum Cakes może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Mieszanka do pieczenia batonów czekoladowych, Devil ' s Food Cake mix, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mini Stopione Ciasta Czekoladowe, Mini Ciasta Czekoladowe Bez Mąki, oraz Najprostsze Mini Ciasta Czekoladowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 2 (6-cup) miniaturowe żłobione rurki ciasto patelnie ze skróceniem; lekko mąki. W średniej misce, pokonać składniki ciasto z wyjątkiem chipsów czekoladowych z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, aż gładka. Wymieszać z czekoladą. Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec 18 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 5 minut. Ostrożnie odwróć każdą patelnię na stojak chłodzący; podnieś patelnię z ciastek. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce umieścić słodko-gorzką czekoladę. W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę do gotowania na wolnym ogniu; polać czekoladą.
Odstawić 3 minuty. Wymieszać 1 łyżkę rumu. Łyżka glazury nad ciastami.
W małej, zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, umieść białą czekoladę; worek uszczelniający. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia. Delikatnie ściśnij torebkę, aż czekolada będzie gładka; odetnij mały róg torebki. Wycisnąć worek do mżnięcia czekolady nad ciastami.