Mini Czekoladowe Ciasta Rumowe

Mini Czekoladowe Ciasta Rumowe
Mini Chocolate Rum Cakes może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Mieszanka do pieczenia batonów czekoladowych, Devil ' s Food Cake mix, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mini Stopione Ciasta Czekoladowe, Mini Ciasta Czekoladowe Bez Mąki, oraz Najprostsze Mini Ciasta Czekoladowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 2 (6-cup) miniaturowe żłobione rurki ciasto patelnie ze skróceniem; lekko mąki. W średniej misce, pokonać składniki ciasto z wyjątkiem chipsów czekoladowych z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, aż gładka. Wymieszać z czekoladą. Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec 18 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 5 minut. Ostrożnie odwróć każdą patelnię na stojak chłodzący; podnieś patelnię z ciastek. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W średniej misce umieścić słodko-gorzką czekoladę. W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę do gotowania na wolnym ogniu; polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić 3 minuty. Wymieszać 1 łyżkę rumu. Łyżka glazury nad ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
W małej, zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, umieść białą czekoladę; worek uszczelniający. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia. Delikatnie ściśnij torebkę, aż czekolada będzie gładka; odetnij mały róg torebki. Wycisnąć worek do mżnięcia czekolady nad ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn