Mini Ciasteczka Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj ciastek Mini Brownie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 2339 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 2,14 zł za porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz betty bitą puszystą lukier, jajko, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Ciasteczka Brownie, Pb Brownie Blast Mini Cakes, oraz Babeczki Mini Brownie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem.
W średniej misce, wymieszać razem brownie mix, saszetka z syropu czekoladowego, woda, olej i jajko, aż dobrze wymieszane.
Piec 8-calowy patelni 38 do 40 minut (9-calowy patelni 34 do 37 minut) lub aż wykałaczka włożona 2 cale z boków patelni wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut. Za pomocą 3 1/2-calowego okrągłego noża lub wzoru papieru pokrój brownies na 6 rund.
Umieścić lukier w średniej misce.
Dodać 2 krople barwnika spożywczego; mieszać aż do dobrze wymieszanego. W razie potrzeby dodaj kolejną kroplę na jasnoróżowy kolor.
Na talerzu do serwowania umieść 1 Okrągły brownie, zaokrąglony bok w dół; frost top. Wierzch z drugim okrągłym brązowym; wierzch mrozowy. Na górze trzecia runda brownie. Strona mrozu i wierzch ciasta.
Posypać dekorami. Powtórz, aby zrobić drugie mini ciasto. Przechowywać ciasta luźno przykryte.