Mini Chorizo Corn Dogs
Przepis Mini Chorizo Corn Dogs może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 40 minut. Ta przystawka ma 96 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz cayenne, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, Mini Corn Dogs, oraz Mini Corn Dogs.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i płaszcz 24-cup mini muffin patelni z sprayem do gotowania. Pokrój chorizo na 24 rundy, o grubości około 1/2 cala.
Rozgrzać olej roślinny w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać chorizo i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Przełożyć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz do ostygnięcia.
W międzyczasie połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, 1/2 łyżeczki soli, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i cayenne w dużej misce. W innej misce, ubić jajko i maślankę, a następnie ubić do mieszanki mąki kukurydzianej wraz z szalotki, aż będzie gładka. (Powinna to być konsystencja ciasta naleśnikowego.)
Wlać ciasto do przygotowanej patelni muffin, napełniając każdą filiżankę mniej więcej w połowie.
Umieść kawałek chorizo na środku każdego kubka.
Piec do złotego i gotowane przez, o 12 protokół.
Ostudzić 5 minut, a następnie wyjąć z patelni.