Mini Chleb Bananowo-Żurawinowo-Orzechowy

Mini Chleb Bananowo-Żurawinowo-Orzechowy
Mini Chleb bananowo-żurawinowo-orzechowy to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Chleb Niskotłuszczowy Mini Cranberry Nut, Mini Chleb Bananowy Bochenki, oraz Peanut Butter Banana Chocolate Chip Bread {Mini-bochenki!}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Beat Serek i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Połączyć mąkę i kolejne 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać banany, kolejne 2 składniki i orzechy pekan. Łyżka około 1 1/2 szklanki ciasta do każdego z 5 smarowane i mąki 5-x 3-calowych miniaturowych bochenków.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Piec w temperaturze 350 przez 40 do 44 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty, a boki odciągną się od patelni. Schłodzić w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś do stojaków drucianych. Przygotuj Pomarańczową Glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
GlazuraGlazura
8
Mżawka nad ciepłymi bochenkami chleba i ostudzić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
9
Uwaga: do przodu, zamrożenie pieczone, nieszkliwione bochenki w zip-top plastikowe torby zamrażarki. Rozmrażać bochenki w temperaturze pokojowej. Podgrzać bochenki w temperaturze 300 przez 10 do 12 minut.
10
Mżawka z glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
11
SPRÓBUJ TEGO TWISTA!
12
Chleb bananowo-żurawinowo-orzechowy o regularnym rozmiarze: ciasto łyżką na 2 smarowane i posypane mąką 8 - x 4-calowe bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
żurawinażurawina
BananBanan
13
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn