Mini Chimichangas
Przepis Mini Chimichangas może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis zawiera 14 porcji z 360 kalorii, 10g białka, oraz 25g tłuszczu każdy. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powie, że trafił w sedno. Mieszanka śmietany, opakowań do jajek, salsanu i dodatkowej śmietany oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Chimichangas Z Kurczaka, Mini Chimichangas Z Kurczaka, oraz Mini Chimichangas Wołowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj przyprawę do taco i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
W dużej misce wymieszaj ser, śmietanę i papryczki chili. Dodaj mieszankę wołową.
Umieść owijkę do jajek na powierzchni roboczej jednym punktem skierowanym do siebie.
Umieść 1/3 szklanki nadzienia na środku. Złóż dolną trzecią część opakowania na wypełnienie; złóż boki.
Posmaruj górny punkt białkiem jaja; zwinąć, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. (Pozostałe opakowania do jajek należy przykryć woskowanym papierem, aby uniknąć wysychania.)
W dużym rondlu podgrzej 1 cal. oleju do 375°. Smaż chimichangas przez 1-1 / 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Podawać na ciepło z salsą i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Seaglass rosé z Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![SeaGlass Rose z Pinot Noir]()
SeaGlass Rose z Pinot Noir
Piękne odbicie dziewiczego przybrzeżnego terroir hrabstwa Monterey, różowe otwiera się pachnącymi poziomkami i suszonymi płatkami róż na nosie. Smaki soczystej wiśni idojrzałe maliny są zrównoważone orzeźwiającą kwasowością i chrupiącym, czystym wykończeniem. To tętniące życiem wino jest zróżnicowanym partnerem menu, wyjątkowo dobrze komponując się z prosciutto i ciastami melonowymi lub krabowymi z pikantnymi aioli.