Mini bułeczki nadziewane krabem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Mini Puffs Faszerowane Krabem. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 311 kalorii , 6 g białka i 25 g tłuszczu . Za 84 centy za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz śmietanę, koperek, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular wynoszącą 29% , to danie jest raczej kiepskie. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Krewetki Faszerowane Krabowym Placem , Kieszonki Pita Faszerowane Sałatką Krabową i Puffsy Szpinakowo-Serowe .
Instrukcje
W dużym rondlu, na średnim ogniu, zagotuj wodę, masło i sól.
Dodaj mąkę na raz i mieszaj, aż utworzy się gładka kula.
Zdjąć z ognia i odstawić na 5 minut.
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubijaj, aż będą gładkie i błyszczące.
Nakładaj łyżką stołową porcje w odstępach 3 cali na natłuszczone blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 25–30 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Przenieś na kratkę. Natychmiast rozłup bułeczki; wyjmij i usuń miękkie ciasto z wnętrza. Całkowicie ostudź bułeczki.
Do nadzienia wymieszaj majonez, śmietanę, cebulę, sól, koperek, sok z cytryny i pieprz w misce. Wymieszaj z krabem. Napełnij dolne połówki bułeczek; wymień wierzchołki.