Mini Burgery Z Indyka
Mini hamburgery z indyka mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz krakersowy ser cheddar, pieprz, sałatę z zielonymi liśćmi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini burgery z indyka z gorgonzolą, Mini Black Bean Hamburgery Z Indyka, oraz Mini Hamburgery Jagnięce W Mini Pitach Z Tzatziki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w oliwie z oliwek na ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Cebulę przełożyć do miski.
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.
Rozbić indyka, pokruszając mięso w misce z cebulą.
Posypać solą i pieprzem, następnie delikatnie wrzucić mięso i cebulę, aby zmiksować. Uformuj mieszankę z indyka na dwanaście 2-calowych pasztecików o grubości około 1/2 cala.
Ułóż otwarte rolki na półmisku i na każdym dnie wyłóż liść sałaty.
Patelnia ciepła używane do cebuli na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj 6 hamburgery i gotować przez 3 protokół. Obróć hamburgery, umieść plasterek sera na wierzchu, przykryj i gotuj jeszcze przez około 3 minuty, aż hamburgery zostaną ugotowane. Umieścić hamburgery na dnie rolki wyłożonej sałatą, a następnie roll tops. Powtórz z pozostałymi hamburgerami.