Mini Banan Beignets
Mini Banan Beignets może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, olej roślinny, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 168 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Mini Banan Beignets, Banan Beignets, oraz Połącz Przez Odczyt {: Banana Beignets} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogrzać około 2 cali oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 375 stopni F.
W międzyczasie w dużej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, sól, 1/4 łyżeczki cynamonu i 1/3 szklanki cukru granulowanego.
Ubić jajko, mleko, puree bananowe i 2 łyżki oleju roślinnego w innej misce.
W razie potrzeby dodaj ekstrakt z banana.
Pozostałe 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1 łyżeczkę cynamonu wymieszać w płytkiej misce i odstawić.
Mieszankę bananów ubić na suche składniki, aż do momentu zwilżenia. Pracując partiami, upuść zaokrąglone łyżeczki ciasta do gorącego oleju i smaż na złoty kolor, około 15 sekund na stronę.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach, a następnie zwinąć cukier cynamonowy jeszcze ciepły.