Przyprawione Czekoladowe Budino

Przyprawione Czekoladowe Budino
Spiced Chocolate Budino to przepis bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański z 10 porcjami. Ta przystawka ma 175 kalorii, 1 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Za 52 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup skórkę pomarańczową, mielony cynamon, pomarańczę z pępka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 12%. Wynik ten nie jest zbyt doskonały. Podobne przepisy to Czekoladowe Budino, Gorzkie Budino Czekoladowe i Ciasto Czekoladowe Budino Rose Pistola.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zrób budyń zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
3
Dodaj cynamon, skórkę pomarańczową i płatki czerwonej papryki, a następnie schłodź w dużym, drobnym naczyniu. Przed podaniem posypujemy wierzch posiekaną kandyzowaną skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowana Skórka PomarańczowaKandyzowana Skórka Pomarańczowa
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
4
Za pomocą obieraczki do warzyw odetnij pomarańczową część skórki od łodygi pomarańczy aż do końca pępka, tworząc długie paski o szerokości od 3/4 do 1 cala. Zagotuj w małym, ciężkim rondlu wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj skórki i gotuj przez 1 minutę.
6
Odcedź, a następnie opłucz skórki pod zimną wodą. Powtórz gotowanie skórek w rondlu zalanym świeżą wrzącą wodą i przepłukanie pod zimną wodą jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Wymieszaj cukier i 1/2 szklanki świeżej wody w małym, ciężkim rondlu i postaw na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodaj skórki pomarańczowe i gotuj na średnim ogniu do miękkości, około 15 minut. Za pomocą szczypiec przenieś skórki na arkusz papieru pergaminowego, aby lekko wyschły, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn