Mini Babeczki Czekoladowe
Mini babeczki czekoladowe wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 42 i kosztuje 8 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mini Chocolate Chip Maple Pancake Cupcakes, Babeczki Czekoladowe Mini Chocolate Chip, oraz Chocolate Chip Cookie Dough Brownie Mini Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. mgiełka 3 12-cup i 1 6-cup miniaturowe puszki muffin z sprayem do gotowania, lub linii każdej filiżanki z papieru lub folii liniowej.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól w średniej misce, aż dobrze się połączą. Mikserem elektrycznym na średniej prędkości ubić masło z cukrem, aż będzie lekkie i puszyste, około 3 minut. Beat w jaja po jednym na raz, bicie dobrze po każdym i skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodać mleko i ekstrakt z wanilii i ubić na gładką masę. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj mieszankę mąki w 2 partiach, aż do wymieszania. Gumową szpatułką dokładnie wymieszaj z kawałkami czekolady.
Używając małej miarki do lodów lub łyżki stołowej, napełnij każdą filiżankę muffin prawie do góry cieście.
Piecz babeczki przez 15 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw babeczki do ostygnięcia w patelniach na stojakach z drutu na około 5 minut, a następnie przenieś do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.