Miki ' s jicama (Pico de Gallo Salsa)
Jicama Miki (Pico de Gallo Salsa) to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 51 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jicamas, czosnek, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Jicama, ogórek i ananas (Pico de Gallo), Pico De Gallo Salsa, oraz Salsa / Pico De Gallo II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić pokrojone w kostkę pomidory, jicamas, papryka poblano, czerwona cebula, i papryka jalapeno z czosnkiem, sok z limonki, kolendra, biały ocet balsamiczny, i sól razem w dużej misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!