Mike ' s Deli słynny bakłażan Parmigiana

Mike ' s Deli słynny bakłażan Parmigiana
Mike ' s Deli słynny bakłażan Parmigiana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę tartą, romano, sos marinara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bakłażan Parmigiana bez Parmigiana!, Bakłażan Parmigiana 2, oraz Bakłażan Parmigiana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i rozgrzej olej na dużej patelni, holenderskim piekarniku lub frytkownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Obrać bakłażana i pokroić w 1/4 cala grubości plastry. Płaszcz z każdej strony bakłażana z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
W osobnej misce ubić 4 jajka i zanurzyć bakłażana w jajku, aby pokryć obie strony. Następnie weź bułkę tartą i zrób to samo, aby pokryć każdą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
(Keebler)(Keebler)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Gdy olej jest gorący, umieścić bakłażana w gorącym oleju i smażyć na złoty kolor. Można również użyć frytkownicy i pozostawić na około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Gdy wszystkie bakłażan został usmażony, uzyskać prostokątną patelnię do pieczenia i rozpocząć warstwowanie przez dodanie sosu marinara na dnie patelni, następnie bakłażan, więcej sosu, świeża mozzarella, ser Romano, i kontynuować warstwę, aż dojdziesz do góry patelni. Dopełnij sosem, mozzarellą i tartowanym Romano
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Umieść bakłażana w piekarniku i gotuj przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn