Migdały Prażone W Miodzie
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Miód prażone migdały może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cukier, miód, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Miód I Przyprawa Prażone Migdały, Pikantne Migdały Prażone Miodem, oraz Czekolada Miód Prażone Migdały.
Instrukcje
Migdały rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i wstawić do zimnego piekarnika.
Włącz piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Upiec migdały, mieszając od czasu do czasu, aż jasny opalenizna i pachnące, 12 do 15 minut. Orzechy będą nadal gotować po wyjęciu z piekarnika.
W międzyczasie wymieszać cukier i sól razem w małej misce; posypać około 1 łyżki mieszanki cukru do dużej miseczki.
Wymieszać miód, wodę i olej migdałowy razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Dodać migdały; gotować i mieszać, aż migdały wchłoną cały płyn, o 5 protokół.
Przenieść migdały powlekane do dużej miski posypane mieszaniną cukru.
Posypać pozostałą mieszaninę cukru na migdały; wrzucić do płaszcza równomiernie.
Migdały rozprowadzić na woskowanym papierze do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnie przykrytym pojemniku lub plastikowej torbie.