Migdały Prażone W Miodzie

Migdały Prażone W Miodzie
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Miód prażone migdały może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cukier, miód, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Miód I Przyprawa Prażone Migdały, Pikantne Migdały Prażone Miodem, oraz Czekolada Miód Prażone Migdały.

Instrukcje

1
Migdały rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i wstawić do zimnego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Włącz piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Upiec migdały, mieszając od czasu do czasu, aż jasny opalenizna i pachnące, 12 do 15 minut. Orzechy będą nadal gotować po wyjęciu z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie wymieszać cukier i sól razem w małej misce; posypać około 1 łyżki mieszanki cukru do dużej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać miód, wodę i olej migdałowy razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MigdałowyOlejek Migdałowy
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać migdały; gotować i mieszać, aż migdały wchłoną cały płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
7
Przenieść migdały powlekane do dużej miski posypane mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Posypać pozostałą mieszaninę cukru na migdały; wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
9
Migdały rozprowadzić na woskowanym papierze do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnie przykrytym pojemniku lub plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn