Migdały Prażone Sojowo-Klonowe
Soy & Maple prażone migdały wymaga około 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 316 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu sojowego, syrop klonowy, migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Klon - Tamari Prażone Migdały, Klon sojowy prażone migdały-nakryj stół nakryj stół, oraz Pieczona dynia zimowa i pasternak z polewą syropu klonowego i migdałami Marconan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Migdały rozprowadzić w jednej warstwie na blasze do pieczenia, i piec do lekko tosty i pachnące, 7 do 8 minutes.In średnia miska, połączyć sos sojowy i syrop klonowy.
Dodać migdały i wrzucić, aż dokładnie pokryte. Lekko płaszcz pergamin wyłożone blachy do pieczenia z gotowania sprayu, i rozprowadzić migdały w jak najbliżej pojedynczej warstwy, jak to możliwe na arkuszu.Piec w piekarniku, aż do głębokiego brązu, mieszając raz, 15 do 17 protokół. Natychmiast przenieść do czystego pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i rozłożyć migdały, oddzielając tak orzechy nie dotykać.