Migdałowy Budyń Chlebowy
Migdałowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, jajka, migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pudding Czekoladowo-Migdałowy, Budyń Chlebowy Czekoladowy, Wiśniowy I Migdałowy, oraz Migdałowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Croissanty pokroić w 1/2 cala. sztuk; umieścić w nasmarowanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia. W dużej misce, połączyć jajka, mleko, cukier i ekstrakty.
Zalać rogaliki; odstawić na 10 minut. Kropka z pastą migdałową; posypać migdałami (naczynie będzie pełne).
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Tymczasem w ciężkim rondlu na średnim ogniu gotuj i mieszaj cukier drewnianą łyżką, aż cukier stopi się i zmieni głęboki bursztynowy kolor, około 20 minut.
Dodaj 1 szklankę śmietany (mieszanina będzie bańki). Wymieszać z pozostałą śmietaną; gotować 10-15 minut dłużej lub do całkowitego rozpuszczenia karmelizowanego cukru.
Zdjąć z ognia; wymieszać truskawki.
Podawać z budyniem chlebowym.