Migdałowo-Czekoladowe Crescents
Migdałowo-czekoladowe półksiężyce mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 244 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, półsłodkie bułeczki, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Migdały, Migdałowe Krescencje, oraz Migdałowe półksiężyce III dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel pastę migdałową na osiem porcji; uformuj każdą w małą kłodę. Odstawić. W kuchence mikrofalowej roztopić kawałki czekolady i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości.
Rozwiń ciasto półksiężyc; oddziel na Trójkąty.
Rozłóż każdą z 1 łyżką mieszanki czekolady; odstawić pozostałą mieszaninę do skropienia.
Umieść jedną porcję pasty migdałowej na szerokim końcu każdego trójkąta.
Zwiń i umieść punkt w dół o 2 cale. od siebie na nieczystej blasze do pieczenia; krzywa kończy się tworząc półksiężyc.
Piec w temperaturze 375° przez 11-13 minut lub do złotego koloru.
Wyjmij do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Mżawka z zastrzeżoną mieszaniną czekolady.