Migdałowe Filety Z Pstrąga Z Samphire

Migdałowe Filety Z Pstrąga Z Samphire
Migdałowe filety z pstrąga z Samphire mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1022 kalorii, 87g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.52 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz trochę mąki, masła, Wielkanoc 2007: pstrąg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pstrąg morski z samphire, krewetkami doniczkowymi i cytryną, Pieczone Filety Z Pstrąga, oraz Pieczone Filety Z Pstrąga Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namocz samphire w dużej misce ze świeżą wodą przez 1-3 godziny, zmieniając wodę co około pół godziny (ma to na celu zmniejszenie jej zasolenia). Myślę, że mój ma około 90 minut cierpliwości nie jest jedną z wielu moich zalet!Filety z pstrąga opłukać i osuszyć. Jeśli masz czas, Usuń drobne kości za pomocą pęsety. Brzmi to jak obowiązek, ale nie trwa to długo i łatwo jest znaleźć wszystkie starannie ułożone w linii prostej z końcami wystającymi w celu łatwego chwytania.Toast płatków migdałów w patelni non-stick na umiarkowanym ogniu, aż zaczną się brązowieją na krawędziach oglądać je uważnie, choć bo łatwo palić!Przynieś duży garnek świeżej wody do szybkiego wrzenia, wrzuć do niego odsączoną samphire i wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
SamphireSamphire
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Podgrzej tyle masła, aby obficie pokryć podstawę patelni. Filety rybne lekko posmarować mąką, a gdy masło bąbelkuje, położyć na patelni, od strony skóry w dół. Gotować około minuty, aż brzegi będą bladoróżowe, a środek filetu nadal będzie w kolorze koralowym. Odwróć je i gotuj przez kolejne 30 sekund.Posmarować pstrąga i skropić każdy filet pozostałym na patelni masłem oraz odrobiną soku z cytryny. Każdy filet ułożyć prażonymi migdałami i podawać obok samphire. Możesz skropić Samphire masłem, ale ja właśnie dałam swoją łyk soku z cytryny. Podczas gdy to wszystko się działo, ja również pieczone kilka młodych ziemniaków w piekarniku z oliwą z oliwek, czosnkiem i rozmarynem widać je w tle mojego zdjęcia.Zobacz, co inni blogerzy mieli do powiedzenia o samphire tutaj i tutaj i tutaj i tutaj.Więcej pyszności dla ciebie!Łosoś smażony na kapuście, słodkim ziemniaku i granacie
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
GranatGranat
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
SamphireSamphire
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Pikantne filety z łososia ze świeżą salsą ziołową
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
4
Pieczone steki z dyni pattypan z serem i ziołami
Składniki, których będziesz potrzebować
Pattypan SquashPattypan Squash
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Pieczone filety z łososia z roztrzepanymi oliwkami, natką pietruszki i czosnkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia90
Magazyn