Migdałowe Cukierki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj migdałowych cukierków. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka oleju migdałowego, mleka alternatywnego, migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Migdałowe Rock Candy, Low Carb Almond Joy Candy Bar, oraz Batoniki Copycat Almond Joy.
Instrukcje
Migdały namoczyć przez 2 godziny i obrać ze skóry, zmielić z mlekiem kokosowym i cukrem do paste.To nieprzywierająca patelnia dodaj pastę mieloną, ekstrakt z szafranu i gotuj na kuchence na średnim ogniu.Mieszaj, dodaj olej migdałowy i kontynuuj mieszanie, aż stanie się gęsta konsystencja i nie będzie lepka.
Wylać na tacę nasmarowaną olejem.
Dekoruj cukierki pokrojonymi migdałami lub w całości.Schłodzić przez 20 minut i
Pokroić w diamenty i podawać.