Migdałowe Ciasto Kawowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać migdałowe ciasto kawowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 396 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Migdałowe Ciasto Kawowe, Migdałowe Ciasto Kawowe, oraz Migdałowe Ciasto Kawowe.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Linia 8-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni; spryskać folię sprayem do gotowania.
W dużej misce ubij masło, cukier granulowany i pastę migdałową mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Ubić w ekstrakcie z migdałów i jaj, aż dobrze wymieszane. Na małej prędkości, ubić w mąkę, proszek do pieczenia i sól tylko do wymieszania.
Na patelni rozprowadzić ciasto; posypać migdałami.
Piec 45 minut lub do zębów pick wstawione w centrum wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Użyj folii, aby podnieść ciasto z patelni; pokroić w kwadraty.