Migdałowe Ciasteczka Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać migdałowe ciasteczka pocałunek spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 227 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mąkę, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Migdałowe, Ciasteczka Migdałowe, oraz Ciasteczka Czekoladowy Pocałunek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ubić margarynę i cukier w dużej misce mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Zmiksuj w ekstrakcie z jajek i migdałów.
Dodaj mąkę i sodę oczyszczoną; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Kształt ciasta na 24 kulki, każda o średnicy około 1 cala; roll w migdały.
Umieścić, 2 cale od siebie, na nieczystych blach do pieczenia.
Piec 7 do 9 minut lub do lekko rumiane. Natychmiast top każdy z 1 rozpakowany kawałek cukierka; naciśnij cukierki lekko do środka ciastka.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej.