Migdałowa fasolka szparagowa

Migdałowa fasolka szparagowa
Migdałowa fasolka szparagowa to dodatek dla 6 osób. Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 152 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką fasolkę szparagową, nasiona selera, płatki migdałów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i przyjazną dla fodmap. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 26%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Fasolka szparagowa z migdałami, Fasola szparagowa z płatkami migdałów i Fasola szparagowa z masłem migdałowym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozpuść masło; dodać bulion, nasiona selera i pieprz. Wmieszać fasolę. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 9-11 minut lub do momentu, aż będzie chrupiąca i miękka, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj sos sojowy i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
( 23)( 23)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn