Migdałowa Czekolada Gotowane Gruszki

Migdałowa Czekolada Gotowane Gruszki
Migdałowa czekolada gotowane gruszki jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 36%. Spróbuj Migdałowy Szampan gotowane gruszki z migdałową bitą śmietaną, Gotowane gruszki w sosie migdałowym, oraz Gotowane gruszki z kremem migdałowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. sok z cytryny i pomarańczy. W szerokim rondlu umieść sok, wino, wodę, miód, czarny pieprz, goździki, kardamon, anyż i liść laurowy. Obrane gruszki delikatnie włóż do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zrób koło pergaminu, który jest o 1/2 cala większy niż garnek i całkowicie pokryć powierzchnię papierem pergaminowym. Upewnij się, że gruszki są całkowicie zanurzone, ale nie dotykają dna garnka. Doprowadzić do wrzenia płyn i gruszki, a następnie zmniejszyć ogień do tuż poniżej gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Podczas gdy gruszki są kłusowania, migdały pieczone w piekarniku, aż złoty kolor brązowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Gotować gruszki do miękkości widlastej. Delikatnie przenieś gruszki do szklanej lub ceramicznej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać tyle płynu kłusowniczego na gruszki, aby po prostu przykryć. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
6
Odcedzić pozostałą ciecz kłusowniczą i wrócić do rondla. Gotować na dużym ogniu, aż do uzyskania syropowej konsystencji lub syrop pokryje tylną część łyżki. Schłodzić, aż gruszki zostaną podane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
W podwójnym kotle rozpuść czekoladę, aż będzie gładka. Każdą schłodzoną gruszkę zanurzyć w roztopionej czekoladzie, a następnie zwinąć w pokrojone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
8
Umieścić na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż czekolada jest ustawiona, około 30 protokół. Lekko skropić cieczą o zmniejszonym kłusownictwie i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn