Mieszanka Warzywna Z Komosy Ryżowej

Mieszanka warzywna z komosy ryżowej może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 8G tłuszczu i w sumie 330 kalorii. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. 36 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, grzyby, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 95%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Warzywna Mieszanka Komosy Ryżowej, Pieczony koper włoski i mieszanka warzywna z komosą ryżową, oraz Tęczowa komosa ryżowa z Chorizo-warzywną mieszanką.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę, aż będzie przezroczysta, około 5 minut, a następnie dodaj czosnek i komosę ryżową. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotuj i mieszaj, aż komosa ryżowa stanie się jasnobrązowa i będzie miała prażony zapach, 5 do 7 minut. Powoli wlewaj wywar, ciągle mieszając. Doprowadź mieszaninę z powrotem do wrzenia na średnim ogniu i dodaj cukinię, grzyby i seler; dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 15 minut. Dodaj Młody szpinak i fasolę garbanzo i gotuj na wolnym ogniu, aż komosa ryżowa będzie miękka, jeszcze 10 do 15 minut.