Mieszanka Warzywna Stir-Fry
Mieszane warzywa Stir-Fry może być tylko przystawka szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka gęstego imbiru, kiełki fasoli mung, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Mieszanka Warzywna Stir-Fry, Jak gotować: Chop suey, uwielbiane chińskie danie smażone z mieszanymi warzywami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotuj wodę z imbirem.
Dodać kiełki fasoli i gotować przez 5 sekund; odcedzić i wyrzucić imbir. Kiełki fasoli opłukać i ponownie odsączyć.
Ogrzać wok na dużym ogniu przez 45 sekund.
Dodać olej z orzeszków ziemnych i zawirować do pokrycia wok. Wymieszać z solą i czosnkiem i gotować przez 10 sekund.
Dodaj marchew i smażyć przez 2 1/2 protokół.
Dodać ogórek i smażyć przez 1 minutę.
Dodać kiełki fasoli i smażyć przez 10 sekund. Wyłączyć ogień i wymieszać z olejem sezamowym.