Mieszanka orzechów włoskich
Italian Nut Medley wymaga około 15 minut od początku do końca. Za 62 centy za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy, laktoowowegetariański i przyjazny dla FODMAP przepis ma 303 kalorie , 8 g białka i 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 12 osób. Sprawdza się jako śródziemnomorski dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Udaj się do sklepu i kup masło, mieszankę sosu sałatkowego, orzechy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 45% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Smoothie z zielonej herbaty i owoców , Pieczona rzodkiewka i marchewka oraz Surowe wegańskie batony czekoladowo-orzechowe .
Instrukcje
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj orzechy; gotuj i mieszaj stale przez 2 minuty. Wymieszaj z sosem sojowym.
Posypać mieszanką sosu sałatkowego, wymieszać.
Natychmiast przenieś na natłuszczoną blachę do pieczenia i rozłóż w jednej warstwie. Ostudź. Przechowuj w szczelnym pojemniku.