Przepis na Muffinkę Bananowo-Chipową można przygotować w około 20 minut. Z tego przepisu wychodzi 48 porcji zawierających 90 kalorii, 1 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 10 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako niedrogie śniadanie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, półsłodkich kawałków czekolady, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 9%. Ten wynik jest do poprawy. Topy na babeczki bananowo-czekoladowe bez jajek, muffinki czekoladowe z płatkami owsianymi bananowymi (bez orzechów i bezglutenowe) oraz mieszanka muffinów żurawinowych są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. W 1-kwarcie szklanym słoju, ułóż warstwę mąki, brązowego cukru i M&M'sów. Przykryj i przechowuj w chłodnym, suchym miejscu do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Ramię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 Posypki W Kształcie Serca
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego