Mieszanka Ajerkoniaku
Mieszanka ajerkoniaku może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis służy 8. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 746 kalorii, 11g białka, oraz 49g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz cukier, ekstrakt z wanilii, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na małym ogniu wymieszać pół na pół z cukrem.
Ubić żółtka i gotować do lekkiego kremu; nie gotować.
Wyjąć z ognia i ostudzić, następnie wstawić do lodówki i schłodzić na noc.
Do schłodzonej mieszanki wymieszaj waniliową, śmietanę, ciemny rum, szkocką i lody waniliowe.