Mieszane warzywa z sosem musztardowym

Mieszane warzywa z sosem musztardowym
Mieszane warzywa z sosem musztardowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 112 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbek czosnku, rozdarte liście radicchio, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Mieszane warzywa z sosem miodowo-musztardowym, Mieszane warzywa z pikantnym sosem, oraz Mieszane warzywa z francuskim sosem.

Instrukcje

1
Ubić ocet, musztardę, szalotkę i czosnek w małej misce. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wrzucić frisée i wszystkie pozostałe składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn