Mieszane warzywa z mandarynkami i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj mieszane warzywa z mandarynkami i orzechami włoskimi spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 271 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zielenie, oliwę z oliwek vinaigrette, serca palmowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mieszana Sałatka Baby Greens z mandarynkami, Sałatka Z Mandarynek Mieszanych, oraz Mieszane Warzywa Z Pomarańczami I Stek Balsamiczny.
Instrukcje
Odmierz 1/4 szklanki soku z mandarynek. W małej misce ubij razem sok i vinaigrette; odstawić.
W dużej misce, wrzucić razem mix sałatek, serca palmowe, i segmenty mandarynki z sosem mandarynki.
Sałatkę przełożyć na półmisek i na wierzch z pozostałymi składnikami.