Mieszane jagodowe migdałowe ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 503 kalorie, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka jaj, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort szyfonowy mieszany jagodowy z lukrem migdałowo-serowym, Mieszane Jagodowe Ciasto Migdałowe, oraz Mieszana Zapiekanka Jagodowo-Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąkę 9-calowy springform patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć biały cukier, pasta migdałowa i masło w misce do mieszania; ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 50 do 55 minut. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu przez 15 minut. Delikatnie przesuń nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni i zwolnij koło formy sprężynowej.