Mieszana Zielona sałatka z pekanami, kozim serem i miodowo-musztardowym winegretem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać mieszane Zielona sałatka z Pekanów, ser kozi, i miód musztarda Vinaigrette spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 373 kalorie, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 695 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Surprise Swap-miodowo-musztardowa Sałatka Vinaigrette z kozim serem wypieki, Kozi ser Azjatycka Sałatka z gruszek i buraków z miodem musztardowym Vinaigrette, oraz Mesclun z glazurowanymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon.
Instrukcje
1
Grzać pekany: Rozgrzej piekarnik do 149°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić pekan w misce, posypać roztopionym masłem na nich, i wrzucić, aż wszystkie są dobrze pokryte masłem. Następnie posypać pekan cukrem i delikatnie wrzucić ponownie, aż zostaną lekko pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wyłożyć blachę do pieczenia za pomocą Silpatu lub pergaminu i rozprowadzić na niej powleczone orzechy pekan w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec w piekarniku 300 ° F przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić, aż ostygnie na tyle, aby dotknąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
W słoiku umieścić oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, musztardę miodową, mielony czosnek i płatki czerwonej papryki, przykryć i wstrząsnąć, aż sos będzie dobrze wymieszany. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Musztarda MIODOWA
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gruby Czerwony Cukier
1
W dużej misce umieścić warzywa sałatkowe i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać kozi ser, suszoną żurawinę, czerwoną paprykę i orzechy pekan. Wrzucić z 1/4 szklanki opatrunku.
Sałatka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.