Mielona wołowina do Tacos

Mielona wołowina do Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj mielonej wołowiny na Tacos. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mieloną wołowinę, mieszankę przypraw taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Mielona wołowina do Tacos, Najlepsze Mielone Tacos Wołowe, oraz Mielone Tacos Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny z cebulą; odcedzić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z ketchupem, przyprawą do taco i zimną wodą. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
WodaWoda

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn