Mielona Jagnięcina i soczewica Chili
Przepis mielonej jagnięciny i soczewicy Chili może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 676 kalorii, 36g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz mielony kminek, kolendrę, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klopsiki Z Mieloną Jagnięciną, Tymbale bakłażana i mielonej jagnięciny, oraz Nadziewane Mielone Hamburgery Jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim garnku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i saute aż cebula są przezroczyste, 2 do 3 protokół.
Dodaj proszek chile, papryka, płatki chile, cayenne, kminek i kolendra; saute, stale mieszając, o 2 minuty więcej.
Dodać jagnięcinę i mieszać i mash stale drewnianą łyżką do rozbicia go na bardzo drobne cząstki, aż równomiernie rumiane, 5 do 7 minut.Wymieszać w soczewicy, bulion, pomidory, oregano, rozmaryn, sól, cukier, i pieprz; doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica są miękkie i chili jest gruby, o 30 protokół, dodając trochę wody do garnka, jeśli soczewica wchłonąć cały płyn przed chili jest zrobione.
Dekoruj kolendrą przed podaniem.