Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana miecznik może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 920 kalorii, 43g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.81 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pomidory koktajlowe, pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest doskonałe. Spróbuj Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, Grillowana Miecznik Dla Dwojga, oraz Miecznik Grillowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą i odstaw na bok.
Doprowadzić średni garnek zimnej wody do wrzenia, a następnie doprawić łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać fasolę i gotować przez około 3 do 4 protokół lub aż po prostu chrupiące przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
4
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Odstawić na kilka minut do lodowatej wody,a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
6
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli i gotować, aż prawie gotowane przez (nóż lub szaszłyk włożony do środka wchodzi z niewielkim oporem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Szaszłyki
Nóż
7
Dobrze odcedzić i ułożyć na blasze do pieczenia, aby lekko ostudzić. Gdy ostygnie wystarczająco, pokroić ziemniaki wzdłuż, posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
8
Miejsce na grillu, wyciąć stronę w dół i gotować, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół, odwrócić i grill, aż tylko gotowane przez, o 1 do 2 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
W dużej misce umieść gotowaną fasolę, grillowane ziemniaki, pomidory i cebulę.
Dodać vinaigrette i delikatnie wrzucić do połączenia; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania miecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Vinaigrette
Miecznik
11
Do sałatki dodaj kostki miecznika, wrzuć do połączenia i podziel na 4 talerze.
Obie strony miecznika posmarować olejem i doprawić odrobiną soli. Rub 1 stronę każdego steku z 1/4 mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Stek
Sól
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
16
Umieścić miecznik na grillu, przypraw stronę w dół i gotować, aż lekko zwęglone i skorupa uformowała, o 4 do 5 protokół. Odwróć rybę i kontynuować gotowanie przez 2 do 3 minut lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
17
Wyjmij z grilla i pozostaw 5 minut. Miecznik pokroić w kostkę na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
18
Wymieszać ocet, miód, czosnek i pastę anchois i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijamy oliwę i odstawiamy.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.