Miecznik Grillowany

Miecznik Grillowany
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana miecznik może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 920 kalorii, 43g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $11.81 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pomidory koktajlowe, pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest doskonałe. Spróbuj Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, Grillowana Miecznik Dla Dwojga, oraz Miecznik Grillowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Doprowadzić średni garnek zimnej wody do wrzenia, a następnie doprawić łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać fasolę i gotować przez około 3 do 4 protokół lub aż po prostu chrupiące przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Odstawić na kilka minut do lodowatej wody,a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Ziemniaki umieścić w średnim rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli i gotować, aż prawie gotowane przez (nóż lub szaszłyk włożony do środka wchodzi z niewielkim oporem).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzaszłykiSzaszłyki
NóżNóż
7
Dobrze odcedzić i ułożyć na blasze do pieczenia, aby lekko ostudzić. Gdy ostygnie wystarczająco, pokroić ziemniaki wzdłuż, posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Miejsce na grillu, wyciąć stronę w dół i gotować, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół, odwrócić i grill, aż tylko gotowane przez, o 1 do 2 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
W dużej misce umieść gotowaną fasolę, grillowane ziemniaki, pomidory i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
CebulaCebula
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodać vinaigrette i delikatnie wrzucić do połączenia; doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania miecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
MiecznikMiecznik
11
Do sałatki dodaj kostki miecznika, wrzuć do połączenia i podziel na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
12
Każdą porcję udekorować 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
13
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Połącz przyprawy, sól i pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Obie strony miecznika posmarować olejem i doprawić odrobiną soli. Rub 1 stronę każdego steku z 1/4 mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
StekStek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
16
Umieścić miecznik na grillu, przypraw stronę w dół i gotować, aż lekko zwęglone i skorupa uformowała, o 4 do 5 protokół. Odwróć rybę i kontynuować gotowanie przez 2 do 3 minut lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
17
Wyjmij z grilla i pozostaw 5 minut. Miecznik pokroić w kostkę na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
18
Wymieszać ocet, miód, czosnek i pastę anchois i doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijamy oliwę i odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta AnchoisPasta Anchois
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pasta anchoispasta anchois1(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(może być lub przeglądać)nasiona kolendry, prażone i mielonenasiona kolendry, prażone i mielone2(zima)nasiona kopru włoskiego, prażone i mielonenasiona kopru włoskiego, prażone i mielone227Orzechy dowolne (posiekane)ziemniaki fingerlingziemniaki fingerling113Orzechy dowolne (posiekane)świeża fasola szparagowaświeża fasola szparagowa1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2(może być lub przeglądać)nasiona gorczycy, tosty i mielonenasiona gorczycy, tosty i mielone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdarte liście pietruszkirozdarte liście pietruszki1( bakłażany)czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz680Orzechy dowolne (posiekane)steki z miecznikasteki z miecznika113Orzechy dowolne (posiekane)świeża fasola woskowaświeża fasola woskowa100Czerwone i żółte słodkie pomidory lub pomidorki koktajlowe, połówkiCzerwone i żółte słodkie pomidory lub pomidorki koktajlowe, połówki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn