Miecznik Faszerowany Z Grilla

Grillowany faszerowany miecznik jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 48g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $6.49 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, sos sojowy, korzeń imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miecznik Nadziewany Śródziemnomorski, Miecznik Nadziewany Śródziemnomorski, oraz Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach.
Instrukcje
Opłukać i poklepać suchą miecznika.
Umieść rybę w szklanym naczyniu do pieczenia. W dużej misce wymieszać białe wino, sos sojowy, musztardę, imbir, czosnek, olej sezamowy, oliwę z oliwek i 1/4 szklanki soku z cytryny.
Polać rybę sosem, przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
Usuń miecznik z marynaty; zamów marynatę. Użyj ostrego noża, aby wyciąć kieszenie po bokach steków z miecznika.
W dużej misce wymieszać rukolę, pomidor, 3 łyżki oliwy z oliwek i 3 łyżki soku z cytryny. Miecznik nadziewamy mieszanką rukoli i pieczemy wykałaczkami.
Umieść marynatę w małym rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Rozgrzać grill lub brojlery na duże ciepło. Grilluj miecznika przez 5 minut z każdej strony. Łyżka zmniejszona marynata nad miecznika i służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.