Michele ' s Ground Beef Zapiekanka
Zapiekanka z mielonej wołowiny Michele może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 616 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest idealny do Jesień. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, ser cheddar, warzywa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Mielonej Wołowiny, Homestyle Zapiekanka Wołowa Mielona, oraz Zapiekanka z mielonej wołowiny Pani Geraldine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 13x9 cali.
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasa, cebula, i papryka razem na dużej patelni na średnim ogniu, aż wołowina i kiełbasa są całkowicie rumiane i pokruszone, 7 do 10 protokół.
Spuścić smar z patelni i powrócić do ciepła.
Wymieszać mąkę, sól, oregano i czarny pieprz do mieszanki wołowiny.
Wlać sos spaghetti na mieszaninę.
Dodaj mieszane warzywa; doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Rozwałkuj ciasto półksiężycowe na płaską warstwę na wierzchu mieszaniny wołowiny; posyp serem Cheddar.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złote i ser stopi się, około 30 minut.