Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Miętowy poncz z herbaty może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 284 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat lemoniady, cukier, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miętowy Poncz Do Herbaty, Poncz Bourbon z miętą, oraz Poncz jabłkowo-miętowy.
Instrukcje
1
Zalać 5 filiżanek wrzącej wody torebkami z herbatą; dodać gałązki mięty. Okładka i strome 5 minut. Wymieszać z cukrem; jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2
Usuń torebki herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
3
Wlać herbatę przez cienki sitko z siatki drucianej do dzbana, odrzucając gałązki mięty. Wymieszać Koncentraty i 6 3/4 szklanki wody. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm