Mięso Małpy

Mięso Małpy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Małpie mięso może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony kminek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Mięso Małpy, Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Idealny Na Wakacyjne Poranki!}, oraz Monkey See, Monkey Do.

Instrukcje

1
Pokrój pieczeń wołową z nadmiaru tłuszczu i tkanki i pokrój na 4 lub 5 dużych kawałków. W filiżance lub małej misce wymieszaj razem 2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu, 1 łyżkę chili w proszku i 1 łyżkę mielonego kminku. Rub tę mieszaninę do mięsa i odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kminek MielonyKminek Mielony
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużej głębokiej patelni lub piecu holenderskim na średnim ogniu. Podsmaż mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć mięso z patelni i wlać pozostałą oliwę z oliwek. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać cebulę, czosnek, paprykę Anaheim, paprykę poblano, paprykę Jalapeno, paprykę zieloną, marchew i seler. Gotować, często mieszając, przez około 5 minut, aby uwolnić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Anaheim PepperAnaheim Pepper
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pomidory roma na patelnię i doprawić pozostałym chili w proszku, kminkiem, solą i pieprzem, a także suszonym pieprzem chile. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidor RomaPomidor Roma
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Odstawić mięso na patelnię i wymieszać z bulionem wołowym. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na małym ogniu przez 3 do 3 1/2 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjmij mięso z garnka, rozdrobnij i wróć do garnka. Podgrzać w razie potrzeby przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia41
Magazyn