Mexican Potato Skin Bites
Meksykańskie ukąszenia skórek ziemniaków wymagają ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,84 zł za porcję. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, młode ziemniaki, ser monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Mexican Potato Skin Bites, Loaded Potato Skin Dip, oraz Red Skin Potato Mash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i ułóż stojak w górnej trzeciej.
Ziemniaki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić olejem, doprawić solą i wymieszać. Pieczeń, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 30 protokół.
Odstawić ziemniaki na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. W międzyczasie podgrzać średnią patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu i gotować chorizo, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Odstawić.
Pokrój ziemniaki na pół i za pomocą melona lub małej łyżki zgarniaj większość wnętrza (zostaw około 1/4 cala miąższu ziemniaczanego). Podziel chorizo między skórki i top z serem.
Piec, aż skórki są rozgrzane przez i ser topi się, o 5 protokół.
Wyjąć z piekarnika, udekorować zieloną cebulą i podać kwaśną śmietanę z boku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.