Mexican Potato Skin Bites

Mexican Potato Skin Bites
Meksykańskie ukąszenia skórek ziemniaków wymagają ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,84 zł za porcję. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, młode ziemniaki, ser monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Mexican Potato Skin Bites, Loaded Potato Skin Dip, oraz Red Skin Potato Mash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i ułóż stojak w górnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Ziemniaki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić olejem, doprawić solą i wymieszać. Pieczeń, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Odstawić ziemniaki na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. W międzyczasie podgrzać średnią patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu i gotować chorizo, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Pokrój ziemniaki na pół i za pomocą melona lub małej łyżki zgarniaj większość wnętrza (zostaw około 1/4 cala miąższu ziemniaczanego). Podziel chorizo między skórki i top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
MelonMelon
6
Piec, aż skórki są rozgrzane przez i ser topi się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Wyjąć z piekarnika, udekorować zieloną cebulą i podać kwaśną śmietanę z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn