Mexican Potato Skin Bites

Mexican Potato Skin Bites
Meksykańskie ukąszenia skórek ziemniaków wymagają ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,84 zł za porcję. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, młode ziemniaki, ser monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Mexican Potato Skin Bites, Loaded Potato Skin Dip, oraz Red Skin Potato Mash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i ułóż stojak w górnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ziemniaki ułożyć na blasze do pieczenia, skropić olejem, doprawić solą i wymieszać. Pieczeń, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Odstawić ziemniaki na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. W międzyczasie podgrzać średnią patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu i gotować chorizo, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 5 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Pokrój ziemniaki na pół i za pomocą melona lub małej łyżki zgarniaj większość wnętrza (zostaw około 1/4 cala miąższu ziemniaczanego). Podziel chorizo między skórki i top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
MelonMelon
6
Piec, aż skórki są rozgrzane przez i ser topi się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika, udekorować zieloną cebulą i podać kwaśną śmietanę z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn