Mexican Hash Brown Babeczki Śniadaniowe
Przepis Mexican Hash Brown śniadanie babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka awokado, chiles, wody i soli nazwie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hash Brown Egg Breakfast, Zapiekanka Śniadaniowa Hash Brown, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Hash Brown dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 12 regularnych kubków muffinek sprayem do gotowania.
Ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na pudełku, pomijając margarynę. Po zakończeniu umieścić w dużej misce.
Za pomocą tej samej patelni, gotować cebulę na średnim ogniu, aż miękka, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj cebulę, zielone chili i ser do ziemniaków w misce. Wymieszać z ubitymi jajkami. Mieszaninę podzielić równomiernie między kubki muffinek, po około 1/3 szklanki każda. Naciśnij w dół do kubków.
Piec 25 do 30 minut lub aż szczyty są złociste i chrupiące. Fajne 5 minut.
Podawać z awokado, śmietaną i kolendrą.