Mexican Chorizo

Mexican Chorizo
Meksykańskie Chorizo to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Jeśli masz wodę, sól, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Mexican Chorizo, Mexican Chorizo, oraz Mexican Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wieprzowinę, pieprz Aleppo, chili w proszku, czosnek, sól, czarny pieprz, oregano, kminek, goździki i kolendrę w misce i lekko Wrzuć wieprzowinę z przyprawami, aż dokładnie wymieszane. Przykryć miskę, i przechowywać w lodówce mięso, mięso Młynek ' s head assembly, i Młynek Lej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Napełnij dużą miskę z kostkami lodu i umieść mniejszą metalową miskę w kostkach lodu, aby złapać mielone mięso. Złóż schłodzony młynek do mięsa i zmiel wieprzowinę i przyprawy za pomocą grubej płyty tnącej. Odstawić mielone mięso do lodówki na 30 minut. Lekko wymieszać mieloną wieprzowinę z octem i wodą, aż dokładnie wymieszać, uformować paszteciki i przechowywać w lodówce na noc, pokryte, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Rozgrzać olej roślinny na ciężkiej patelni na średnim ogniu, i smażyć paszteciki, aż rumiane i nie różowe w środku, 5 do 8 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn