Mesclun i sałatka Rzymska z ciepłymi grzankami z parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Mesclun i sałatki rzymskiej z ciepłym parmezanem. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 97 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, bagietkę chlebową, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Mesclun I Wiśniowa Z Ciepłym Kozim Serem, Sałatka rzymska z sosem Chipotle i ciepłym Queso Fresco, oraz Sałatka Rzymska Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować tosty, ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia. Broil 1 minutę lub do lekko rumiane. Obrócić chleb; posypać każdą kromkę 1 1/2 łyżeczki sera. Broil 1 minutę lub aż ser zacznie się topić.
Aby przygotować vinaigrette, połączyć szalotki i ocet w małej misce; odstawić 5 protokół.
Dodać olej, sól, musztardę i pieprz; dobrze wymieszać trzepaczką.
Aby przygotować sałatkę, umieść warzywa sałatkowe i pozostałe składniki w dużej misce; wrzuć delikatnie, aby połączyć.
Mżawka vinaigrette na sałatkę, i wrzucić delikatnie do herbu.