Memphis Rub

Memphis Rub
Memphis Rub może być tylko marynata szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 456 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz pieprz cayenne, papryka, musztarda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Marlowe ' s of Memphis BBQ Dry Rub, oraz Memphis Dry Rub Ribers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym hermetycznym pojemniku wymieszaj paprykę, ciemnobrązowy cukier, biały cukier, sól, glutaminian sodu, sól selera, mielony czarny pieprz, pieprz cayenne, suchą musztardę, czosnek w proszku i cebulę w proszku. Zamknąć i przechowywać w chłodnym ciemnym miejscu, aż do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MsgMsg
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sól SelerowaSól Selerowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
PaprykaPapryka
SólSól
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn