Melasa - Kawa Glazurowana Pierś Indyka
Melasa-Kawa Glazurowana pierś indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje $3.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz dżem morelowy, mocną kawę, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Melasa-Glazurowana pierś indyka i żołądź, Melasa-Indyk Szkliwiony, oraz Pierś Z Indyka Szkliwiona Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 7 składników aż do wymieszania. Rezerwa 1 filiżanka melasy-SOS kawowy w małej misce; odstawić zarezerwowany sos na bok.
Umieścić indyka na lekko nasmarowanej patelni 11 x 7 cali.
Pozostałą melasę-SOS kawowy polać równomiernie na indyka. Przed pieczeniem luźno przykryć folią aluminiową.
Piec w temp. 350 przez 1 godzinę; piec od 1 do 1,5 godziny lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji 170, polewając sosem melasowo-kawowym co 15 minut.
Podawać z ciepłą melasą reserved-sosem kawowym.