Meksykańskie Pulpety Z Indyka

Meksykańskie Pulpety z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 202 kalorie, 30g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, chili w proszku, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać szybkie gotowanie owsa można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z orzechowym nadzieniem owsianym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Meksykańskie kluski z cukinią i klopsiki z indyka Jalapeno Popper {Low Carb , Gluten Free & High Protein}, Meksykańskie Klopsiki, oraz Meksykańskie Klopsiki dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.