Meksykańskie naleśniki czekoladowe z Dulce de Leche

Przepis Meksykańskie naleśniki czekoladowe z Dulce de Leche jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Dobrze sprawdza się jako tani posiłek poranny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę, mleko, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańskie babeczki czekoladowe z lukrem Dulce de Leche, Meksykańska czekolada / ciasteczka kanapkowe Dulce de Leche, oraz Meksykańskie piwo doprawione Churros z czekoladą Dulce De Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki naleśników, aż się połączą.
Rozpylić patelnię sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na patelnię. Gotować, aż na górze utworzą się bąbelki, a krawędzie wyschną. Obróć; gotuj drugą stronę, aż ustawi.
W międzyczasie, w małej misce mikrofalowej, mikrofalówka dulce de leche odsłonięta na wysokości 30 sekund. Wymieszać z bitą śmietaną. Przykryj, aby się ogrzać.
Podawać naleśniki polane sosem dulce de leche i truskawkami.