Meksykańskie Lody czekoladowe to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, laski cynamonu, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę wanilii podziel wzdłuż i zeskrobuj nasiona. W 4-qt. rondel na średnim ogniu, przynieś śmietanę, mleko, meksykańską czekoladę, niesłodzoną czekoladę, laski cynamonu i nasiona wanilii oraz strąk na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Miód Cytrusowy
Posypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Usuń mieszaninę kremu z ognia i niech strome 20 minut. W międzyczasie włóż żółtka, cukier i sól do miski stojącego miksera i ubijaj ze średnią prędkością, aż mieszanina jaj będzie gruba i bladożółta, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Powrót mieszaninę śmietany na średnim ogniu i doprowadzić tylko na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Wyjąć z ognia i przelać przez sitko do czystej miski; wyrzucić laski cynamonu i wanilii. Mieszając na średniej prędkości wlać 1/2 szklanki śmietany do masy jajecznej. Powoli skropić w pozostałej mieszaninie kremu, kontynuując mieszać, jak go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Wlać ten krem do rondla. Powrót do pieca i gotować na małym lub średnim ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż krem zgęstnieje trochę i osiągnie 170 na termometrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
6
Wlać krem do miski i umieścić w łaźni lodowej (większa miska z lodem i zimną wodą).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.