Meksykańskie Jedzenie Objazd: Spróbuj Tej Jagnięciny Fajitas
Przepis meksykańskie jedzenie objazd: spróbuj tej jagnięciny Fajitas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 55 minut. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 9g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, czosnek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Lamb Fajitas, Meksykański Stek Fajitas, oraz Fajitas jagnięce z sosem ogórkowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jagnięcinę, czosnek, sok, kminek i olej w dużej misce. Przykryć; przechowywać w lodówce.Jagnięcinę gotować, partiami, na rozgrzanej naoliwionej patelni, mieszając, aż zbrązowieje i ugotuje według uznania.
Zdjąć z patelni. Przykryj, aby się ogrzać.Paprykę i cebulę gotować, partiami, w tej samej patelni, mieszając, aż po prostu zmiękną.
Połącz składniki w małej misce; doprawić do smaku.Więcej meksykańskich przepisów na Food Republic: przepis na Kreta Poblano
Przepis Na Enchiladas Suizas Z Kurczakiem
Przepis na Migas Roberto Santibañeza
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."