Meksykańskie Gorące Kakao
Przepis Mexican Hot Cocoan jest gotowy w około 2 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastową kawę espresso w proszku, wodę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewielu ludziom smakował ten napój. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kakao Meksykańskie, Meksykańskie Gorące Kakao, oraz Meksykańskie Gorące Ciasto Kakaowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W powolnej kuchence wymieszać mleko, gorącą wodę, brązowy cukier, kawę w proszku, wanilię,czekoladę, 2 laski cynamonu i ancho chile.
Przykryć; gotować na małym ogniu 2 do 3 godzin. Wymieszać gorące kakao i usunąć ancho chile przed podaniem.
Poszczególne porcje udekorować ubitą polewą, czerwoną papryką i pozostałymi laskami cynamonu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.